Az ősz varázsa

osz.jpg

Habár már elég rég kiléptem a hagyományos oktatási rendszerből, azért a szeptember régi varázsa mindig megérint. Ilyenkor a nyári szabadság után, feltöltődve a melegtől és napsütéstől mindig azt érzem, hogy itt az ideje valami újba kezdeni, valamit kipróbálni. Hogy ebből aztán mi marad novemberre, decemberre, az más kérdés. Ahogy az iskolaévben anno, úgy most is hat a hideg, a szürkeség, a rövid nappali világosság és a hétköznapok hamar bedarálnak. Ennek ellenére a szeptember varázsát minden évben várom és igyekszem meglovagolni. 

Ha te is így vagy, akkor két lehetőségre is szeretném felhívni a figyelmed. Budapesten és Bécsben is indul egy-egy drámacsoport. 

Budapesten kollégámmal, Kadlecsik Zoltánnal közösen várunk egy havi egy hétvégi napon rendezendő csoportba. A csoport mottója: Éld az álmaid, alakítsd az életed! Ugyan sokan akarják elhitetni velünk, hogy nincs hatásunk az igazán nagy dolgokra, én hiszek benne, hogy a saját világom kézben tartásával, alakításával nemcsak személyes életem lesz jobb, hanem a kapcsolataimon keresztül mások élete is. A konkrét lépéseket megtenni persze nem mindig egyszerű. Viszont a drámacsoport abban is tud támogatni, hogy elszánjuk magunkat rá, hogy valóban megtegyük az első lépést, aztán a másodikat. A csoport, a közösség és a bizalom ereje átsegít a szürke téli napokon is, amikor már fogy a szufla. 

Ha szeretnél velünk tartani ezen az úton, akkor várjuk jelentkezésedet. Információkat ezen az oldalon találsz és itt jelentkezhetsz is. 

Ha inkább Bécsben járnál önismeretbe, akkor Lelkes Orsolyával közösen indított csoportunkat ajánlom. Októbertől kéthavonta egy péntek délután és szombat egész nap találkozunk. A csoport magyar nyelven, magyaroknak szól, ami tudtommal egyedülálló lehetőség Bécsben. A téma itt Erő (ön)pusztítás nélkül. Az ötalkalmas sorozat a kínai filozófiából ismert öt elem (föld, fém, víz, fa, tűz) szimbólumai mentén halad, de természetesen a középpontban itt is a résztvevők által hozott történetek állnak. Jelentkezés itt

Mindkét csoportra várunk titeket szeretettel, és ha kérdéseitek vannak, írjatok a david.zs.adel@gmail.com címre.